Assessments

Hammer Result tilbyder forskellige typer af assessments til leder- og teamudvikling, personlig udvikling og til udvælgelse af nye medarbejdere.

Ved at lære om dig selv og andre kan du udvikle succesfulde, langvarige ledelsesmæssige resultater for dig selv og i dit team.

Hogan Assessment

Hogan Assessment er udviklet i USA af Dr. Robert Hogan og Dr. Joyce Hogan, som det første testsystem designet til erhvervslivet med formålet at kunne forudsige jobperformance. Testen bliver løbende udviklet, så de nuværende versioner bygger på den nyeste forskning inden for personlighedspsykologi og ledelse.

Testsystemet består af tre forskellige spørgeskemaer, der fra hver sin vinkel bidrager til at afdække testpersonens værdier, styrker og udviklingsbehov. Testene kan anvendes sammen eller hver for sig.

Medarbejderens Værdier (MVPI – Motives, Values & Preferences Inventory):

Succesfulde virksomheder påpeger ofte, at årsagen til deres succes skal findes i deres kultur. En virksomheds kultur afspejler ledernes og medarbejdernes værdier.

MVPI måler en persons kerneværdier og viser, hvad der motiverer og driver ham eller hende. Ved at vurdere værdier kan du forstå, hvad der motiverer kandidater til at lykkes, og i hvilken type stilling, job og miljø de vil egne sig bedst til.  Dermed kan MVPI hjælpe med at forudsige både jobsucces og jobtilfredshed.

Medarbejderens styrker (HPI – Hogan Personality Inventory)

HPI beskriver personlighedskvaliteter og hvordan vi forholder os til andre, når vi er bedst (solsiden). Testen giver værdifuld information om, hvordan mennesker arbejder, leder og hvor succesfulde de vil blive i en rolle.

Medarbejderes skyggesider (HDS – Hogan Development Survey)

HDS beskriver skyggesiden af personligheden – kvaliteter, der opstår i tider med øget belastning og som kan have en negativ indvirkning på relationer, skade omdømme, og afspore folks chancer for succes. Ved at vurdere skyggesiden af ens personlighed, kan du genkende og afbøde mulige risici, før de bliver et problem.

Læs mere om Hogan assessments her

Lumina Spark

Lumina Spark er et internationalt, innovativt, effektivt og praktisk psykologisk personligheds- og teamudviklingskoncept.

Lumina Spark er baseret på det anerkendte Big5 testværktøj og Jungs teori. Lumina Spark giver personlig indsigt og konkrete udviklingsområder til at forbedre sin kommunikation med andre, sit lederskab og til at forbedre teamwork eller sammensætte det rette team. I formidlingen anvendes farver, som giver et hurtigt overblik og gør det nemt at bruge fremadrettet. Værktøjet giver mulighed for at betragte nuancer i personligheden, fx at man både kan være ekstrovert og introvert afhængig af situationen.

Se hvordan din Spark ser ud via appen “Lumina Splash”, som giver et indtryk af hvad Lumina Spark indeholder. Download appen her.

Læs mere om Lumina her

Ring 22851568 for yderligere information