Lej en HR konsulent

Få fleksibel adgang til en ressource, der kan give ekstra fokus på jeres leder- og medarbejderudvikling og /eller rekruttering

Jeg hjælper i dag konsulenthuse og virksomheder på fast basis eller på ad hoc basis, hvor jeg, i et godt og tæt samarbejde, med virksomhederne sikrer ekstra fokus på kompetencer inden for rekruttering, Assessments, ledelsesudvikling, Stress Management og Outplacement.

Jeg gør dette med et solidt afsæt:

  • Alsidig HR Konsulent med solid forretningsforståelse oparbejdet gennem forskellige ledende og kommercielle roller fra flere forskellige brancher og organisationer gennem +15 år.
  • Drevet adskillige personlige udviklingsforløb med succes og rekrutteret/headhuntet til stillinger især målrettet IT og Digital Branchen. Ligeledes har jeg hjulpet +100 kandidater videre i deres karriere. Som test-værktøj arbejder jeg med Hogan og Lumina Spark.

Jeg ved, at resultater skabes gennem virksomhedens medarbejdere og mine kompetencer dækker både ift. tiltrækning, udvikling samt afvikling af medarbejdere. Med oprigtig interesse for andre mennesker og med stor dedikation. Jeg gør dét som mange virksomheder ikke altid får prioriteret, eller mangler ressourcer til.

Jeg tilfører med andre ord et større fokus på afgørende HR-tiltag. Det er derfor jeg skaber bemærkelsesværdige resultater.

Få adgang til en kompetent, ekstra ressource på fleksibel basis – og til en meget rimelig timesats.

Ring 22 85 15 68 eller kontakt mig på tanyia.hammer@gmail.com – og lad os drøfte mulighederne på et uforpligtende møde.