Værdier

Når I skal vælge en coach, der skal arbejde tæt med jeres medarbejdere og ledere er det vigtigt, at I kender det værdigrundlag, jeg arbejder ud fra.

Hammer Coaching bygger på følgende værdier, som I vil blive mødt med:

Engagement

Jeg kommer altid med en begejstring og tænker hele tiden i nye muligheder. Jeg stiler efter at være kreativ og utraditionel i problemløsningen for at skabe endnu bedre resultater for dig/jer. Jeg tror på alt kan lykkedes og intet mål er umuligt, når viljen er der. En konstant nysgerrighed på ressourcer og muligheder er en væsentlig drivkraft for succes.

Ansvarlighed

I bliver mødt med et stort commitment og ægte interesse. Jeg holder hvad jeg lover, deadline overholdes, og der bliver fulgt op på aftaler – ikke i morgen, men i dag! Jeg er grundig og sætter mig godt ind i alt, hvad jeg arbejder med.

Kvalitet

Jeg sigter højt og sætter en ære i at levere hver gang. Og jeg har meget at byde på – både rent uddannelsesmæssigt, erhvervsmæssigt og menneskeligt.

Empati

Resultater skabes af mennesker. Og mødet med det enkelte menneske er afgørende for de resultater, der skabes. Her er tillid og kemi nøgleord. Min passion er at bringe det bedste frem hos den enkelte og den vej igennem gøre en forskel for verdenen. Min styrke ligger i altid at møde det enkelte menneske, hvor han/hun er.

Hos mig mødes den enkelte med accept og respekt på en fordomsfri måde. Der er ikke noget der er pinligt eller mærkeligt. Alt er faktisk OK.

Du/I vil blive udfordret og støttet, og kommunikationen er altid ærlig og åben – alt sammen med det formål at udvikle frie og autentiske mennesker.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer og bidrage til at fremme jeres resultater og succeser.