Profil

Executive Coach med resultatfokus

Jeg har som Executive Coach hjulpet adskillige mennesker videre i både deres karriere og på et mere personligt plan. Jeg er uddannet cand.merc. med en efteruddannelse som Erhvervspsykolog og har en lang erhvervsmæssig baggrund fra forskellige ledende stillinger primært fra IT- og telebranchen, fx IBM og SONOFON. Siden 2006 har jeg arbejdet med HR som Executive Coach & karrierekonsulent samt med rekruttering.

Jeg indgår i flere netværk, hvor jeg samarbejder med andre specialiserede og kompetente konsulenter.

Mennesker og forretning går hånd i hånd

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg oplevet hvilken forskel det har for resultatskabelsen at sikre en maksimal motivation og engagement blandt medarbejdere. En forskel der kan mærkes på bundlinien! Når jeg coacher i virksomheder er udgangspunktet derfor altid i forretningen. At sikre, hvordan I som virksomhed kan bruge de menneskelige ressourcer optimalt og få frigjort det fulde potentiale. Jeg er meget optaget af at sikre hensigtsmæssig kommunikation, da jeg mener det er fundamentet for al interaktion.

Frigør de menneskelige potentialer

Min passion er at hjælpe ledere og medarbejdere til at lære sig selv bedre at kende, så de kan vokse og gro som menneske og bruge sig selv optimalt. Temaer jeg ofte arbejder med er kommunikation, samarbejde, konflikthåndtering, gennemslagskraft, stress & trivsel, kompetencer, karriereskift og lederskab.

Ønske om forandring

Det kræver masser af mod at udvikle sig selv. Og man skal være klar til at ønske forandringer og blive ”forstyrret” i sine tankemønstre. Er modet der kan det fulde potentiale frigøres. Min erfaring er, at man ikke nødvendigvis behøver mange sessioner for at skabe den ønskede forandring. Det er i høj grad et spørgsmål om motivation og vilje.

Ring 22851568 og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg skabe værdi hos Jer!

”Det er umuligt”, sagde Tvivlen
“Det er farligt”, sagde Frygten
“Det er unødvendigt”, sagde Fornuften
“Gør det alligevel”, hviskede Hjertet ♥