Profil

Executive Coach & Recruiter med resultatfokus

Jeg er uddannet cand.merc. med en efteruddannelse som Erhvervspsykolog og har en lang erhvervsmæssig baggrund fra forskellige ledende stillinger primært fra IT- og telebranchen, fx IBM og SONOFON. Siden 2013 har jeg arbejdet med HR som Executive Coach & Recruiter.

Jeg indgår i flere netværk, hvor jeg samarbejder med andre specialiserede og kompetente konsulenter.

Mennesker og forretning går hånd i hånd

Executive Coach

Gennem mit arbejdsliv har jeg oplevet hvilken forskel det har for resultatskabelsen at sikre en maksimal motivation og engagement blandt medarbejdere. En forskel der kan mærkes på bundlinien! Når jeg coacher i virksomheder er udgangspunktet derfor altid i forretningen. At sikre, hvordan I som virksomhed kan bruge de menneskelige ressourcer optimalt og få frigjort det fulde potentiale.

Min passion er at hjælpe ledere og medarbejdere til at lære sig selv bedre at kende, så de kan vokse og gro som menneske og bruge sig selv optimalt. Temaer jeg ofte arbejder med er kommunikation, samarbejde, konflikthåndtering, stress & trivsel, kompetencer og lederskab.

Executive Recruiter

Som Executive Recruiter har jeg altid fokus på at sikre en grundig afdækning af virksomhedens behov ift kandidaternes komptetencer og ønsker for dermed bedre at kunne sikre det rette match. Med min solide forretningsforståelse kombineret med en god menneskeindsigt opnår jeg altid gode resultater. Jeg kommer med et kommercielt mindset og har derfor specialiserede mig i kommercielle stillinger.

Ring 22851568 og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg skabe værdi hos Jer!