Led dig selv ud fra din intuition og bliv et mere frit menneske

23. januar 2019

Formår du at lede dig selv ud fra sin intuition vil du tage beslutninger, der er i harmoni med dit inderste væsen. Det giver dig adgang til at kende din originalitet, dit talent og jo mere du kender til den del, jo mere vil du være i stand til at turde at handle på det du føler, mærker og fornemmer.

Jo mere vil det også føles rigtigt at turde være dig selv og ikke som andre dikterer, eller som vi er blevet tillært. Du vil da altid vide, hvad der er mest rigtigt for dig at gøre i enhver given situation.

At kunne skelne mellem det vi er blevet tillært, og det vi fornemmer giver en stor følelse af frihed, idet vi først der er blevet i stand til at kende os selv så godt, så vi kan handle på det som er bedst for os. Prøv at se i dit liv. Hvor meget gør du fordi det forventes af dig, fordi du er blevet opdraget på en bestemt måde? Hvor meget af det er i virkeligheden DIG? Kan du mærke forskellen?

Det giver en rigtig god følelse at have det Ok med det man gør, også selvom det nogle gange på overfladen kan virke noget irrationelt. Stol på det du mærker. Jo flere gange du tør gøre det, jo mere naturligt vil det være for dig. Ved du ikke hvad din intuition siger til dig, da begynd eventuelt at byde denne nye ven velkommen i dit liv, for det er den ven, der for dig har den dybeste visdom om netop dig, så derfor er den værd at have i sit liv.