Hvorfor nu det?

Vi indeholder som menneske både en maskulin og feminin side. Den feminine side, som er vores venstre del handler om vores intuitioner. Det er her vores visdom er, vi ved hvad vi vil, og hvad vi ønsker. Det er her vi hviler i os selv, og kender vores behov. Den maskuline side (vores højre side) er den, der kan gøre vores intentioner til virkelighed. Det er her vi handler og kommer ud med os selv.

Er vi meget feminine har vi måske mange gode intentioner, men får aldrig handlet på dem. Er vi derimod meget maskuline er vi gode til at handle, men gør det måske i blinde, da vi mangler den dybe visdom.

Derfor er det vigtigt at få balance mellem vores feminine og maskuline sider. Vigtige beslutninger skal tages med hjertet – den kvindelige del, og vi skal evne at handle på dem – den maskuline del.

Balancen mellem vores feminine og maskuline side gør os frie og uafhængige. Og i forhold til fx en partner giver det os mulighed for at gå ind i et forhold, hvor vi hviler i os selv.

Netop i parforhold skal vi lære af hinanden, så begge kan blive hele. Vi forelsker os ofte i noget, vi ikke selv lever ud. Tit er det netop det, man blev forelsket i, som personen kritiseres for senere, Derfor er det vigtigt, at vi lærer af hinanden. En der fx er meget flyvsk, finder måske en, der er rolig. Men netop denne rolighed går personen på senere, idet personen ikke har lært det selv.

Derfor skal vi finde det, vi selv mangler i os selv (og ikke i vores partner), ellers bliver det svært at blive tilfreds. Vi kan lære det fra vores partner.

Du kan ændre yin og yang balancen i din krop gennem blandt andet bevægelse.

Vil du gerne fremme din kvindelige del kan du gøre dette gennem lette bevægelser, bruge armene, have fokus på at få energien oppe og en væren i dig selv.

Vil du gerne fremme din mandlige del kan du gøre dette gennem hurtige raske bevægelser, fokus på at holde energien nede og et øget jordforbindelse fx begge ben solidt plantet på jorden, forestil dig at du er et træ, hvor rødderne går langt ned i jorden.

Prøv at kombinere begge typer af bevægelse og mærk, hvad det gør ved dig.

God fornøjelse!